Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Alacsony pulzus okozott...

Alacsony pulzus okozott szédülés - ájulást , kezelték ?

Figyelt kérdés

#pulzus #tompaság #Belassúltság
2022. márc. 30. 08:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na most volt egy bradicardiás rohamom vagy minek nevezzem, 50 körülivel és gyengének éreztem a karjaimat, tagjaimat. Kicsit olyan, mint melegben szoktam. A vérnyomásom picit magasabb, mint nekem szokott lenni.

Amúgy kérdező, neked mi a konkrét panaszod, mivel méred a pulzust, mit vizsgáltak, mikor, milyen eredménnyel?

2022. márc. 30. 15:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Ritkán egy konkrét testtartában 40-alá megy és azt megérzem de előfordúl h pl állva 85- lemegy 50- re de ezt okosórával mértem , érezni nem érzem csak ha 40 - alá megy , ami eddig szerencsére viszonylag ritka volt.
2022. márc. 30. 15:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Ha megérzem "tompaság , belassúltság érzésem van.
2022. márc. 30. 15:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Sok dokinál voltam , de nem nagyon csináltak ügyet belőle , végűl találtam vkit aki pacemakert ültetne be- most erre várok.
2022. márc. 30. 15:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Rakott rád 24 órás Holtert és ez annak az eredménye?
2022. márc. 30. 15:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Az is volt többszőr , akkor volt h átlagban alacsony volt , de ezeket az éber értékeket én mértem.
2022. márc. 30. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:

A pacemaker drasztikus valaminek tűnik, de lehet, hogy jobb lenne neked..

Nekem olyanokat mér az óra, hogy ülök, kellemes hőmérsékletben, 65 Bpm, majd néha-néha mér egy 78-85-öt.

Amikor észreveszem, hogy ezt mérte, rámérek még egyszer vagy kitapintom és 65 körüli megint

Vagy fordítva, valamiért 80-85 körüli (ittam, meleg van, sportoltam, whatever), és néha 56-ot mér (ez a konkrét jellemző szám, de néha mást), és ez sem reprodukápható, amikor figyelem.

Vagy az óra a rossz vagy szívritmuszavart okoz a billentyűhibám.

2022. márc. 30. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!