Alacsony pulzus okozott szédülés - ájulást , kezelték ?
Nem tudom, de nekem szívbillentyű-probléma és nem igazán egészséges szív ellenére is alacsony a pulzusom és egyhelyben álláskor 15 éve MINDIG rosszul vagyok (ájulásközeli tünetek), a meleget sem bírom, olyankor legyengülök.
Szóval ez van.
Ezek egy részével nem foglalkoznak magánban sem, másik részét még nem mondtam el, mert sok más problémát vizsgálnak.
Pl most a metrón 56... És szédülök is, bár éhgyomorral vagyok.
Mire érted, hogy milyen problémára gondolok?
8
Ha nagyon tudni akarod...
Azért mert elszáguldottam kora reggel orvoshoz, majd visszaszáguldottam haza dolgozni, mert home office-ban kell lennem és a pékségekben sincs semmi, amit ehetnék. Mindenben hús, sajt van, ami nekem kerülendő.
Kérdező
Hú, ez irtó hosszú.
Példának talán az, hogy rossz az állóképességem, erőnlétem (több ember mondta már, hogy menjek orvoshoz, amikor láttak lépcsőzni vagy a Gellért-hegyen), sportra is lassan javul. Jeleztem többször is. Egyszercsak néztek vérből ilyen izomsérüléses paramétereket és néhány pajzsmirigy paramétert. De az eszükbe se jutott, hogy terheléses EKG-t is csináljanak a nem túl egészséges szívem ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!