Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy lehetek jobban az Inzulin...

Hogy lehetek jobban az Inzulinrezisztenciából?

Figyelt kérdés

Pénteken derült ki ,hogy ez a betegségem van.

A tüneteim:

Állandó éhség remegéssel izzadással

Memória romlás

Idegesség

Rossz közérzet

Nem tudok semmire koncentrálni

Jövő héten kell mennem dietetikushoz,és kaptam gyógyszert,amire azt mondta az orvos csak akkor kezdjem szedni ha már tartom a diétát

Az érdekelne,hogy ez az éhség idegesség mitől múlik el ?

Mert rettentően zavaró.

Eszem és úgy egy jó 2 óra múlva szinte remegek az èhsègtől.

Már sírok ha enni kell mert nem kívánok semmit és rengeteget híztam.

És ez a diéta egy életen át tartó?

2022. márc. 27. 18:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

7: Ugye az megvan, hogy az inzulinrezisztencia még nem cukorbetegség? Ha az anyukád cukorbeteg lett, akkor van egy rossz hírem. Az orvoslás, amiben hiszel, sz@rt sem ért. Ahogy fentebb írták, ez a betegség visszafordítható és anyukádnál 10 év alatt sem sikerült a nagy orvostudományra támaszkodva meggyógyítani. Lehet mérgezni őt gyógyszerekkel és lehet gyógyítani természetes anyagokból összeállított orvosságokkal, ez oké, ti az első mellett döntöttetek, de ne akarj lebeszélni másokat a hatásosabb lehetőségről.

Nem írt baromságot az 1-es, de az igaz, hogy nem gyógyteákra kell gondolni.

2022. márc. 28. 00:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem lett cukorbeteg. Budapesten diagnosztizaltak, passz, hogy hol, majd megkerdezem.

Nem szed gyogyszert, de tartja a dietat, igy jok az ertekei. Amint abbahagyja, rosszabodik.

Hogy kesobb mi lesz vagy nem lesz belole, ki tudja.

2022. márc. 28. 01:05
 13/16 anonim ***** válasza:
12: De nem ezt nevezik gyógyításnak.
2022. márc. 28. 01:30
 14/16 anonim ***** válasza:
12: Köszi, várom, mit mond anyukád, hol, ki diagnosztizálta.
2022. márc. 28. 01:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Csak egy pozitív példa mutatóba a sokból:

Bőrgyógyász azt mondta nekem, körömgombát csak azzal a 25 000 Ft-os szerrel lehet véglegesen, hatékonyan meggyógyítani, ami most jött ki a piacra (15 évvel ezelőtt volt), 5 hónapon át kell SZÁJON ÁT szedni!

Hm, tényleg, és akkor az elmúlt évszázadokba hogyan gyógyították a körömgombát vajon?

Nagyapám azokban a hetekben mulasztotta el a körömgombáját ecettel.

Szóval elmentem a háziorvosomhoz is, és úgy tettem, mintha még nem jártam volna a bőrgyógyászaton. Azt mondja, ő nem tudja a diagnózist, menjek a bőrgyógyászatra, lehet körömgomba, stb., ő is beszedendő gyógyszereket említett. Rákérdeztem, hát nem az ecet az ellenszere?

Elnézett a másik irányba, zavarba jött, elpirult, "nem tudom... izé.." habogta.

Namondom magamnak, itt engem át akarnak verni.

Bementem a patikába, megkérdeztem, tudnak-e rá valami hatékony szert. Ajánlottak egy kis flakon 600 Ft-os szert, KÜLSŐDLEGES használat! Másfél flakon kellett, 6 hét alatt gyógyult.

Nem újult ki.

És rengeteg embert ismerek, akiknek azt mondták, 6 hónapon belül meghalnak.

Kisétáltak a rendelőből és nem mentek vissza.

Eltelt 25, 30, 35 év, és még élnek.

Gyógyulást tanítanak.

2022. márc. 28. 07:22
 16/16 anonim válasza:
Szia! Teljesen egy az egyben ugyanebben vagyok! Nem tudok neked irni, tudnánk beszélni? Írj üzenetet légyszíves🙏🏻
aug. 21. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!