Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyhogy mostanaban mindenfele...

Hogyhogy mostanaban mindenfele az inzulinrezisztenciarol lehet hallani? Mintha mindenki ebben szenvedne. Ez mitol van?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megváltozott az életmódunk: mozgáshiány, egészségtelen táplálkozás.
2022. febr. 11. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Fruktóz-glükóz szirup.
2022. febr. 11. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első mondja: nem véletlen hogy az IR-rel diagnosztizáltaknak javasolják a mozgást: a torna, biciklizés, egyéb javítja az inzulin-érzékenységet.
2022. febr. 11. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Régen is volt, csak nem diagnosztizálták. Ha sokszor magas a cukor szint a véredben (egészségtelen ételek miatt) vagy genetikai hajlam miatt nem jók a receptorok, akkor egyre több inzulin kell, hogy rávegye a sejteket a cukor felvételére, így szinte folyamatos az inzulintermelés + a magas vércukorszint = 2-es típusú diabétesz. :(
2022. febr. 11. 22:37
 5/9 anonim válasza:
100%

Nyugi, lesz lassan annyi az üzemanyag, hogy mindenki bringázni fog. :D

Tömött sorok lesznek a csokoládé részlegen.

2022. febr. 11. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

Egyre elhízottabb az ország:

[link]

Ha kimész a strandra, saját szemmel is láthatod :/

2022. febr. 11. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Munkám miatt minden évben voltamm orvosi vizsgálaton -vérvétel, stb.

2006-ban egy iserősöm gyostesztel kimutatta, hogy magas a vércukrom. Legközelebb már kértem az orvosi vizsgálaton. Azóta gyógyszeren élek.

Ha nem kérem, ki tudja hány év múlva derül ki.

2022. febr. 11. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:

IR csak nem beleptel abba a korba, amikor nem jon a baba? Neked vagy a parodnak?

Bocs kedvesen kerdezem.

En cirka 10 evvel ezelott hallottam eloszor ir-rol, de csak mert egy baratnomnek mondtak hogy ez a lehetseges problema...aztan en is pont babaprojekt elott alltam es hirtelen eltelt 2 nem teherbeesos ev es annyi IR-esrol hallottam mintha a vilag azzal lenne tele. Pedig nem.

Most meg meg tobb ember szamara elerheto a vizsgalat, konnyebben terjed az info is (internet), persze az eletmodunk is rosszabbodott (de azert az tiz ev alatt biztos nem annyit, hogy "mindenfele" ezt lehessen hallani.)

Mellesleg mivel mar tul vagok ezen a gondon, igy az elmult par evben hirtelen mintha eltuntek volna az IResek a kozelembol, es en nem is hallok mindenfele errol mar.

Tehat szerintem csak rakattantal a temara vagy erintett vagy vagy ismersz erintetteket. Ha teged nem erint akkor szelektalj.

2022. febr. 11. 23:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Engem nem erint. De a celeb Horvath Greta meg szakacskonyv kiados csaj meg Zimany Linda stb...

Mindenfele ezt hallom.

Aztan nem ertettem hogy miert.

2022. febr. 11. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!