Nàrcisztikus személyiség zavar?
Tudnál erről részletesebben mesélni? Sokat olvastam utána,ebből az jön le,hogy több fokozata is van.
Nos a páromban rengeteg feszültség gyűlt össze az utóbbi időben. Egyik pillanatról a másikra lelépett ,3 napig csak tivornya a haverokkal,majd kaptam tőle egy hosszú üzenetet,hogy nincs jól és engem nem akar bántani,saját magàtól megakar óvni.
Tegnap előtt találkoztunk. Teljesen ki volt magából fordulva,a hangja az arca is teljesen torz volt a megszokotthoz képest.
Lekezelő volt,de sem szóban,sem fizikálisan nem bántott,csak azt hajtotta,hogy ne akarjam végig nézni,hogy tönkre megy ,megakar óvni.
Nos azóta sincs köztünk kommunikáció,és borzasztóan ki vagyok lelkileg,random rám jön a sírás,nagyon hiányzik…
Röviden: borzasztó zsarnok családja van. Mindig leértékelik bármibe is kezd bele. A haverok előtt játssza az eszét,mindig feltűnösködik. Borzasztóan befolyásolható piásan,csakhogy rá figyeljenek. Ezért képes az addigi dolgait is feladni.
Attól tartok,amíg ebből a közegből nem kerül ki,változás nem lesz.
Mi ketten nagyon jól elvagyunk. Közösen beszéltük meg a programokat,nagyobb viták sosem volt,tipikus tündérmese. De amikor jönnek ezek a pszichés epizódok az borzasztó … eddig túl tudtunk rajta lendülni,de most csak az üresség van bennem…
Szerintetek bízhatok abban,hogy lenyugszik és megpróbáljuk helyre hoznk? Addig tanulmányozom a témát,hogy valami gyógymódot keressünk!
Nem hinném,hogy elege lenne belőlem,hisz nem vagyok egy zsarnok típus.
Most megpróbálom nem keresni,ha visszajön orvosoltatnám ezeket a problémákat.
Nyílván van bennem félsz mert ezt sokáig nem tudom csinálni!
Ez egyáltalán nem nárcisztikus. Manapság ez egy divat szó amit mindenkire rámondanak aki bunkózik. Teljes fogalomzavar van.
Egyébként nem tudom felfogod-e, hogy mi történik veled... Összejöttél valami hisztis emberrel aki néha napján lelép piálni NAPOKRA a haverokkal, aztán lenyugszik és hazamegy. Biztos lehetsz benne, hogy nem megakar óvni, hanem megcsal. És te egy tipikus balek vagy aki elhisz neki mindent és még próbálod itt a családi háttérben keresni az okokat.
Ugyan már... Senki sem kényszeríti, hogy elmenjen, egyedül ő dönt így és te csak másodlagos vagy.
Ez nem nárcisztikus személyiségzavar.
Viszont ha három napig tivornyázik a haverjaival, akkor benne van a pakliban hogy esetleg drogozott. A drogosoknak is lehetnek ennyire gyors hangulatingadozásaik. Persze lehet depressziós vagy bipoláris is. Ezek csak lehetőségek, nem mondom, hogy ez a baja. Ezt csak egy pszichológus tudná megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!