Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi lehet?

Szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés

Kedden délután kezdődött nálam valami nyavaja. Először a hasam fájt, majd elkezdett rázni a hideg is. Reggelre hőemelkedésem volt. Egyébként szerdán azon kívül, hogy fáztam és fájt a hasam, nem volt semmi. Csütörtökre 38 fokos lázam lett, el is mentem orvoshoz. De a tüdőm, torkom tiszta volt, igazoláson kívül semmit nem adott. Pénteken már köhögtem is, hurrutosan, és a fejem is elkezdett fájni, de legalább már csak hőemelkedésem volt. Szombaton újra lázas lettem, és továbbra is társult a nem múló fejfájás, ami ráadául köhögésre, szemmozgatásra egyre inkább fáj.

Valaki volt már ugyanígy, ahogy én?

Mostmár eléggé stresszelek, mert nem szoktam beteg lenni és mindjárt itt az érettségi, viszont így egyszerűen nem tudok tanulni.

2022. márc. 20. 04:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőn ezeket a tüneteket mondd el a háziorvosnak.
2022. márc. 20. 05:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Influenzának tűnik, vagy valamilyen más influenzajellegű vírusos betegségnek, hétfőn menj el újra a háziorvosodhoz.
2022. márc. 20. 06:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2022. márc. 20. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!