Álmosság , ásítozás , 50- 60 közötti pulzus mitől ?
2-es , valóban ? Én egy hasonló kérdést se találtam! Pedig alatta kidobja , ha nem tudsz érd3mben válaszólni minek válaszólsz , nincs jobb dolgod mint a szerinted ismétlődő kérdéseket figyelni ?
Micsoda szarházi vagy , te jó ég.
Senki se figyelgeti az ismétlődő kérdéseket, csak feltűnt hogy a napokban az 50 alatti pulzus, a "felgyorsul a szívverés megijedek", "sport szív", "EKG-n mit jelentenek az értékek" "két kar közti vérnyomás-eltérés" típusú kérdések elárasztották a kategóriát.
Nem kell figyelni hogy ez feltűnjön.
3.
Hazudsz, nem is kerested. Az alacsony pulzusra 1 millió találatot dob a gyk.
60 alatti pulzus már nem jó elvileg, de kivizsgálást mindenképp megér, lehet pl pajzsmirigy-gondtól, árthat a szervezetnek.
Én tettem pl fel kérdést szintén alacsony pulzusról és szívbillentyű-elégtelenségről, egy biciklis srác sportszívről, valakik magas pulzusról vagy EKG-ról, de a stílus alapján nem ugyanazok. Valakiket zavar, hogy egy kérdések feltevésére alkalmas oldalon kérdések vannak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!