Melyik vakcinát kaphatom majd ha 18-59 év közötti alapbetegséggel küzdő személy vagyok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 19:18
1/9 anonim válasza:
Sikerült jól behatárolni az életkorodat. Amúgy bármelyiket. Nem mindegy? Egyikről sem tudunk semmit. Annyit tudunk, hogy ebbe a szarba bele lehet halni.
2/9 A kérdező kommentje:
az oltási kampányban is így szerepel a korcsoport. az astra-ról hallottam, hogy bizonyos esetekben okozott problémát.
2021. ápr. 1. 19:26
3/9 anonim válasza:
Én is így hallottam. Viszont az oltásnélküliség gyakrabban.
4/9 anonim válasza:
#1 az álhírek szerint lehet belehalni az oltásba. Egyébként olyanok szoktak "belehalni", akik az oltópontról hazafele menet eldobják a maszkot, mennek bulizni, és csodálkoznak, hogy elkapták a vírust.
Kérdező: a háziorvos ismeri a konkrét alapbetegségeidet és az oltások részletes tájékoztatóját, ő tudja megmondani, hogy konkrétan te melyik oltást kaphatod.
5/9 anonim válasza:
4 a "szaron" természetesen a vírust értettem, és nem az oltást, így visszaolvasva talán csak nekem volt egyértelmű.
6/9 anonim válasza:
#5 bocs, valóban. Csak ugye olyan sok az oltásellenes, akik szerint a vakcinától lehet meghalni, hogy már arra állt rá a szemem. :(
7/9 anonim válasza:
A Pfizer a legjobb, ezért baromira nehéz hozzájutni.
Azt hallottam, hogy vannak olyan oltópontok, ahol 300 ezer ft csúszópénzért megkaphatod.
Ha nincs pénzed, akkor marad a kinai meg a ruszki.
8/9 anonim válasza:
Ma jött újabb adag Pfizer, sztem nem esélytelen, hogy hamarosan azt is lehet választani.
9/9 anonim válasza:
Az jó lenne, mert a többibe beledöglünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!