Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A Covid hasonlít a lobotomiára?

A Covid hasonlít a lobotomiára?

Figyelt kérdés
Más is megfigyelte, hogy aki környezetében átesett a Covid-on annak lobotómiás páciensekre hasonító tünetei vannak, vagyis csak néz ki üresen a fejéből?
2022. márc. 18. 10:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
2022. márc. 18. 12:32
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ugye ebből azt szűrted le, hogy ezt a betegséget nem szabad elkapni, és már be is vagy oltva?

2022. márc. 18. 12:56
 13/34 sadam87 ***** válasza:
100%

Valóban kimutatták az agy állományának zsugorodását egyes COVID-os esetekben (ha jól emlékszem, maximum 2%-ot). De hogy ebből hogy jön az, hogy a COVID olyan, mint a lobotómia, arról fogalmam sincs. A lobotómia egy agyterület (általában a homloklebeny) teljes fizikai eltávolítását jelenti. A COVID esetében ilyen nem történik. Ha már mindenáron hasonlítani akarod valamihez, inkább az Altzheimer-kórra emlékeztet kissé. (De persze arra sem biztos, hogy olyan nagyon hasonlít. Például még azt sem tudjuk, helyre tud-e állni, illetve ha igen, milyen mértékben az agyműködés a ilyen COVID után tünetek után.

2022. márc. 18. 13:13
 14/34 anonim ***** válasza:
Ha tegyük fel, én még soha nem voltam covidos, akkor mennyi az esély arra, hogy elkapjam? Emelkedni fog ősszel a járványgörbe?
2022. márc. 18. 14:32
 15/34 krwkco ***** válasza:

Németországban és Ausztriában szinte teljesen feloldották a maszkviselést és abszolut rekordra emelkedett a napi megbetegedések száma.

A magyarázat: omikron BA.2

[link]

[link]

2022. márc. 18. 14:48
 16/34 A kérdező kommentje:

Olyat is hallottam, de kehet összeesküvésnek hangzik, hogy ezt a vírust a pszichopaták engedték szabadon, hogy az érzelmi központját az embereknek felszámolja, ne legyenek érzelmeik, igényeik, engedelmesek legyenek, könnyen irányíthatók. Ugyanakkor ezzel együtt sajnos a gátló mechanizmus is felszámolódik és agresszív cselekedetekre is hajlamosabb lesz az ember. Állítólag Putyin is átesett egy komoly fertőzésen és emiatt üzent hadat Ukrajnának.

Nem tudom ha lehet ebben igazság.

2022. márc. 18. 14:52
 17/34 krwkco ***** válasza:

"Szerencsére" nálunk nincsenek ilyen 100 ezres vagy néhány 10 ezres napi új megbetegedések.

Az igaz, hogy napi 3731 tesztből (2022.03.17) nehéz is lenne.

2022. márc. 18. 14:54
 18/34 Mojjo ***** válasza:
100%
@16: Ugye néha azon is elgondolkozol, hogy hátha a Télapó is létezik? Mert hát mesének hangzik, de ki tudja, lehet hogy van benne igazság.
2022. márc. 18. 14:56
 19/34 A kérdező kommentje:

18

Télapóval ellentétben pszichopaták vannak Mojjo.

2022. márc. 18. 15:00
 20/34 anonim ***** válasza:

Azok valóban vannak.

De ekkora hatalmuk az meg nincs.

Neked viszont nem használ, ha bután gondolkodsz, vagy butaságokban hiszel.

2022. márc. 18. 17:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!