A limfóma mikor okoz panaszt? Mármint azon kívül hogy megnagyobbodik nyirokcsomó. az után mikor okoz panaszt?
Előbb utóbb panaszt okoz.
Stádium függő.
Köszönöm. Ezt csak a jóisten tudja kérdező.
1-es
Nekem a mellkasomban van, a szívemnél. Nyomták a felső üres vénámat, októbertől köhögtem, fulladtam. Karácsonyra 3 csomóm volt rákos, 2.stádiumban voltam. Az orvos szerint gyorsan alakult ki, agresszív fajta. 15 centis összement 2,5 ciklus kemotól 3 centisre. Ez az egyik legjobban gyógyítható tumor kemoterápiával! De ha nem kezelik gyorsan adhat áttétet.
És rengeteg féle limfóma van. Többféle kemoval gyógyítják. Én 2 féle kemot kapok összesen 4 ciklust Németországban. Otthon 1 fajtából kapnék 4 ciklust, otthon rosszabb a gyógyulási arány. Többet szenvednek a sorstársaim.:( Gondolom sokkal drágább a BEACOPP kemo.
Kiegészítés: 1 ciklus nekem átlagosan 1 hónap volt.
De csúszhat, ha rosszak a labor eredmények, vért kell kapni stb.
A BEACOPP 3(2*3) alkalmas, Az ABVD, amiből otthon 4 ciklust adnak 2 alkalmas (4*2).
2*2 bocsi, megint átolvasás nélkül küldtem el.
Írj nyugodtan, ha kérdésed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!