Mitõl lehet nagyon magas pulzusom enyhe mozgásra?
Figyelt kérdés
Pár napja figyeltem fel erre. Fekve rendben van, viszont ha felkelek, sétálok nagyon megugrik. Az elõbb kimentem wc-re is 160-170-ig ugrott ki. Eddig ilyet nem pretend, pár napja érzem ezt.2022. márc. 16. 19:27
12/20 anonim válasza:
11.
Továbbra is az oroszok támadnak.
13/20 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy belégzére gyorsul és kilégzésre lassul. Ehhez még hozzájö a mozgás közbeni magas pulzus, ezért belégzéskor magasabb. Ülve a pulzusom 80 körüli, fekve 70 körüli szokott lenni. Olvastam róla, hogy ez légzési arrhythia és hogy fiataloknál (19 éves vagyok) normális. Valószínűleg az edzetlenségem állhat emögött illetve, hogy bebeszélek magamnak minden féle dolgot.
2022. márc. 19. 17:07
14/20 anonim válasza:
11-vok , de ez 160- 170 , ez valós érték ? Szerinted ? Légzési aritmiám nekem is van , az olyan ahogy leírtad.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy valós-e csak egy pillanatra mutatott annyit a készülék, valószínúleg csak megugrott. A légzési aritmia az rendben van eddig is volt, fiataloknál normális.
2022. márc. 20. 15:23
17/20 anonim válasza:
Légzési arrithmiám nekem is van, vagyis pár éve még határozottabban megfigyelhető volt.
Nekem ülve 65-72 kb, fekve 55-60, de reggel 55 alatti is szokott lenni.
Szerintem picit edzetlen vagy. Bár normálisak az értékeid.
Mivel méred? Biztos 160 a 160?
Nekem az okosórám már mérte közel a dupláját is, azt vettem észre, hogy ha mozgok vagy mozog a karom, amikor mér, akkor pontatlan, fölémér. Teljes nyugalomban meg kb 40-50%-ban alulmér. Tehát 56-ot mondjuk ülve, akkor amúgy 73.
Egy kivizsgálás semmiképpen sem ár.
18/20 anonim válasza:
Volt azóta valami , megismétlődött ?
20/20 anonim válasza:
Van valami változás vagy ilyesmi ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!