Mitõl lehet nagyon magas pulzusom enyhe mozgásra?
Figyelt kérdés
Pár napja figyeltem fel erre. Fekve rendben van, viszont ha felkelek, sétálok nagyon megugrik. Az elõbb kimentem wc-re is 160-170-ig ugrott ki. Eddig ilyet nem pretend, pár napja érzem ezt.2022. márc. 16. 19:27
1/20 anonim válasza:
Miért kell két hete naponta 2x kiírni?
2/20 anonim válasza:
Több ok is lehetséges: edzetelnség, billentyűhiba, szívinfarktus, pánik, hipochondria, stb. Főleg a hipchondria.
3/20 A kérdező kommentje:
Most probáltam ki ha másra koncentrálok lejjebb megy. Azért gondolok én is a stresszre mert fekve 60-80 közötti. Egyébként az edzetlenséget említve a covid óta nagyon keveset mozgok,mondjuk elõtte sem voltam egy sport.
2022. márc. 16. 20:38
4/20 anonim válasza:
Gondolom órávak mérted. Milyen óra?
5/20 anonim válasza:
Esetleg a pulzusmérésre nem validált okosórától.
6/20 A kérdező kommentje:
Pulzoximéterrel mértem.
2022. márc. 16. 21:30
7/20 anonim válasza:
Csak szerintem valami nem stimmel ezze a kérdéssel, mert nem hinném, hogy Pulzoximéterrel megméred wc-zés után
8/20 anonim válasza:
Rosszúl nem érzed magad , mennyi volt a teteje ?
9/20 anonim válasza:
Nekem zuhanyzás után 137 - volt
10/20 anonim válasza:
7-miért ne stimmelne , nekem wc után 130-volt , megmértem pulseoxival
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!