Ezt elfogadnátok ?
Már egy orvosban se bízok , talán 1- ben igen , ö határozottan ellenezte.
De nem ritmuszavarokkal foglalkozik , hanem általános kardiológus.
Kérdezi, ha 13 orvos nem ajánlja, akkor attól nem kell félned, hogy mi lesz, ha nem lesz bent. Hidd el, hogy ők a jobb megoldást javasolják.
Nekem is van szív problémam, aorta aneorizma. Járok vele kontrollra, de egyelőre nincs más teendő vele, és maximálisan bízom az orvosban.
Ráadásul nekem családi érintettség, apai ágon mindenki infarktusban halt meg 50 és 60 éves kora között.
De nem panikolok ettől egyáltalán, normálisan élek, mozgok, étkezem, dolgozom, a stresszt kiiktattam amennyire csak lehetett. Azt hiszem ennél sokkal többet nem tudnék tenni, így nem félek.
Te is olvass utána, illetve hallgasd meg mit tanácsolnak a dokik és éld az életed nyugodtan tovább.
Kérdező, de miért jártál 13-14 orvoshoz...????
Nem éppen azért, hogy végre valamelyik megállapítson olyan betegséget, amit te képzeltél magadnak????
Tehát akkor végre találtál egy olyan orvost, aki megállapította azt, amit te összehipochonderkedtél - de mégse akarod megműttetni magad???
Anyám borogass... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!