Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ilyen hasmenésem?

Mitől lehet ilyen hasmenésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt hét vasárnap kezdődött el, hogy reggel amikor felkeltem az egész hasfalam elkezdett görcsölni és egyből rohantam wc-re , és víz szerű volt a székletem ( barna színű normális) . Ezzel addig nem volt probléma , amikor rá pár órára ugyanez de akkor már sárga színű volt a székletem. Aludni nem tudtam mert óránként felkeltem, mert folyamatosan mozgott a belem, lehetett hallani ahogy kutymorog.

Akkor hétfőn 1 óra alatt 5* székeltem víz szerűen ( sárga színű volt) , utána pár órára hirtelen keményebbet székeltem , így váltakozott.

Ma kedden is reggel is ugyanez volt szintén azonos színnel, utána meg egész nap nem kellett székelnem , viszont egész nap kutymorgott a gyomrom.

Lázam nem volt , hányni nem hánytam, hányingerem egyszer volt, rossz közérzet nem volt, gyengeséget éreztem, étvágytalanság van, savazás van.

Szerintetek mi lehet ez?

2022. márc. 15. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen vírus van most. Hányás, hasmenés, kinél melyik jön ki. Nálunk végigment az egész családon hétvégén. És szintén sárga volt a gyereknek..
2022. márc. 15. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy vírus.

Háziorvos majd belgyógyászat.

2022. márc. 15. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha 1 hét után nem szűnik meg akkor majd lehet elmegyek orvoshoz
2022. márc. 15. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Haziorvos, ha nem javul 2 het mulva, akkor irany belgogyaszat, gasztroenterológzs
2022. márc. 16. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!