Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Normális, hogy a 3 hónap...

Normális, hogy a 3 hónap elégett 6 kiló zsír 1 hét alatt visszament?

Figyelt kérdés
Szóval elmentem dolgozni, 75 kiló voltam (170 cm), és gondoltam akkor már beiktatok egy fogyókúrát is. Gyári, könnyű fizikai munka elvileg, de pörögni kellett egész nap. A 6 kiló az nem abból adódott, hogy kiment belőlem 3 kilónyi víz és ugyanennyi zsír, hanem tényleges fogyás volt. Ami ruhákat kihíztam, azok újra jók lettek rám. A munkahely nagyon stresszes volt bizonyos típusú "emberek" miatt. Volt, hogy annyira stresszeltek, hogy el sem tudtam aludni, 1 nap alvást kihagytam. Azóta egyébként eléggé rosszul alszok, és ha nagyobb stressz ér, akkor egyáltalán el nem tudok aludni. Szóval ott hagytam a melót, és 1 hónap alatt vissza "nyertem" a régi súlyomat, pedig nem zabáltam. Max. ilyen 2 ezer kalóriát fogyasztottam.
2022. márc. 13. 15:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves 10.-es!

Szerencsére mostanában nagyon jól tudok aludni. Rendszeresen 10-kor fekszem le. Viszont stresszmentes életet élek, meditálok. Volt viszont olyan, hogy azt hittem már jól vagyok, aztán nem foglalkoztam ezzel (éjfél után feküdtem le, néha éjjel 2-3-ig is fent voltam), és azután nehéz volt újra 10-kor lefeküdni. Illetve ha komolyabb stressz ér, akkor szintén újra előjön a rossz alvás.

2022. márc. 13. 16:31
 12/12 anonim ***** válasza:

"Volt viszont olyan, hogy azt hittem már jól vagyok, aztán nem foglalkoztam ezzel (éjfél után feküdtem le, néha éjjel 2-3-ig is fent voltam)"

De ez nem úgy van, hogy csak akkor kell odafigyelni a rendszeres alvásra, amikor "rosszul vagy", amikor meg "jól vagy", akkor mindegy, hogy mikor fekszel le... Mindig feküdj le 10-kor. Minden miatt: a súlyod, a stressztűrésed, a lelki egyensúlyod, stb., stb., stb. miatt.

2022. márc. 13. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!