Normális, hogy a 3 hónap elégett 6 kiló zsír 1 hét alatt visszament?
Kedves 10.-es!
Szerencsére mostanában nagyon jól tudok aludni. Rendszeresen 10-kor fekszem le. Viszont stresszmentes életet élek, meditálok. Volt viszont olyan, hogy azt hittem már jól vagyok, aztán nem foglalkoztam ezzel (éjfél után feküdtem le, néha éjjel 2-3-ig is fent voltam), és azután nehéz volt újra 10-kor lefeküdni. Illetve ha komolyabb stressz ér, akkor szintén újra előjön a rossz alvás.
"Volt viszont olyan, hogy azt hittem már jól vagyok, aztán nem foglalkoztam ezzel (éjfél után feküdtem le, néha éjjel 2-3-ig is fent voltam)"
De ez nem úgy van, hogy csak akkor kell odafigyelni a rendszeres alvásra, amikor "rosszul vagy", amikor meg "jól vagy", akkor mindegy, hogy mikor fekszel le... Mindig feküdj le 10-kor. Minden miatt: a súlyod, a stressztűrésed, a lelki egyensúlyod, stb., stb., stb. miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!