Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Normális, hogy a 3 hónap...

Normális, hogy a 3 hónap elégett 6 kiló zsír 1 hét alatt visszament?

Figyelt kérdés
Szóval elmentem dolgozni, 75 kiló voltam (170 cm), és gondoltam akkor már beiktatok egy fogyókúrát is. Gyári, könnyű fizikai munka elvileg, de pörögni kellett egész nap. A 6 kiló az nem abból adódott, hogy kiment belőlem 3 kilónyi víz és ugyanennyi zsír, hanem tényleges fogyás volt. Ami ruhákat kihíztam, azok újra jók lettek rám. A munkahely nagyon stresszes volt bizonyos típusú "emberek" miatt. Volt, hogy annyira stresszeltek, hogy el sem tudtam aludni, 1 nap alvást kihagytam. Azóta egyébként eléggé rosszul alszok, és ha nagyobb stressz ér, akkor egyáltalán el nem tudok aludni. Szóval ott hagytam a melót, és 1 hónap alatt vissza "nyertem" a régi súlyomat, pedig nem zabáltam. Max. ilyen 2 ezer kalóriát fogyasztottam.
2022. márc. 13. 15:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
A napi 2 ezer kalória mellet ne csodálkoz hogy vissza híztad. A diéta 1 ezer kalória maximum vagy 1 ezer kalória alatt kezdődik. De 170 cm test magaságnál még a 75 kg el megy.
2022. márc. 13. 15:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A stressz miatt fogytál, szerintem.

Felmondtál, megszűnt a stressz, normálisan érkezel, nem égetsz annyi kalóriát, szóval igen, teljesen normális hogy helyreálltak a dolgok.

2022. márc. 13. 15:36
 3/12 A kérdező kommentje:
1.: A 2 ezer kalória az nem olyan sok. Annyit kb. el is éget a testem. De néhány éve volt olyan, hogy fél tepsi süteményt bevágtam, meg egyszerre 1 kiló főtt kukoricát is megettem, és semmit nem híztam. Legalább másfélszer többet ettem, mint most.
2022. márc. 13. 15:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Vérvétel! Lehet hormonális problémáid vannak. Nem 100÷ csak egy tipp, de fő a biztonság
2022. márc. 13. 15:41
 5/12 A kérdező kommentje:
4.: Már voltam vérvételen. El is küldték a vérképet. Ezen csak az olyan dolgok szerepeltek, mint pl. van-e vashiányom. A hormonokat nem mutatta. Biztos vagy benne, hogy az általános vérvételre gondolsz, és nem valami speckóra?
2022. márc. 13. 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagylaborban minden benne van. Legalábbis az én orvosom mindent kér.
2022. márc. 13. 15:48
 7/12 A kérdező kommentje:
6.: Vizeletmintát kellett adni csak?
2022. márc. 13. 15:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. márc. 13. 15:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ez csak kislabor volt, vagy mi. 99%. Most kérdeztem anyámat, és mondta nekem, hogy elakart menni hormonvizsgálatra, kérte is a háziorvosától, de azt a választ kapta, hogy ez nem így működik. De lehet, hogy csak lepattintották. Nincs valami ötleted, hogy milyen indokkal juthatnék el rendes hormonvizsgálatra? Nem akarok 25 ezret kidobni magánlabornak.
2022. márc. 13. 15:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"A diéta 1 ezer kalória maximum vagy 1 ezer kalória alatt kezdődik."

Ez mekkora baromság!

Kérdező, a rendszeres alvás nagyon fontos része a fogyásnak.

2022. márc. 13. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!