Emésztéstől ritmuszavar?
Az van velem, hogy eszem… eltelik 2-3 óra … és a köldököm felett kicsivel bal oldalt.. olyan érzés mintha megállna ott a kaja.. és mikor ez az érzés van… akkor szívem plussz dobbanásokat csinál… volt hogy már ritmus zavar is lett belőle .. ami elmúlt .
Ezeket a plusz dobbanasokat elő lehet idézni mikor ezt érzem… ha előre hajolok , vagy ha nagyobb levegőt veszek és mondjuk 2-3 mp ig nem fújom ki.
Mitől lehet ez, mit lehet csinálni ezzel?
Fasza :/ . Voltál valami vizsgálaton vele?
Hát , van hogy nem csak dobbanás volt, hanem elkezd egy plussz dobbanas majd nem akart helyre állni és össze vissza kezdett verni… vérnyomásom 168/113 volt pulzus 130-150… aztán fel óra - óra múlva helyre állt. Kétszer volt ilyen .. másodjára mentőt hívtam.
Sajnálom , én is kihívtam volna , sőt én ki hívtam egyszer 130-ra , egyszer 37 - re ,
Rengeteg vizsgálaton voltam , pszichiáterhez küldtek , de nem érdekel.
Legújabban okos óra szerint 2 hetente álmomban 180 - 190 - ilyenkor zavarosat álmodok és álm9mban rettegek, ilyen ébren sosincs max 130 idegességre ,
Te hány éves v milyen nemü ? Én 36 ffi
Jó cucc ez az okos óra. Nekem alvás közben 47-58 között mozog. Amúgy 26/f.
Hát bevittek, tolókocsival betoltak. Majd rá kötöttek EKG-ra na az egyből össze vissza csipogott minden baja volt, pulzusom egyből 170… utána vége se lett az EKG mérésének és vissza állt a ritmus . Vettek vért is, majd egész éjszakára benn tartottak, de semmi.
Igazából ennyi. Majd megyek kardiologiara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!