Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nekem egy betegség csak...

Nekem egy betegség csak maximum 4 napig tart 23f vajon miért?

Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert erős az imórendszered
2022. márc. 4. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is max. 4 nap. Második nap általában belázasodok, de után 1-2 nap es jól vagyok. De szerencsére 2 éve még csak náthás se voltam.
2022. márc. 4. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert még nem volt TBC-d. Az tuti nem múlik el 4 nap alatt.

Vagy nem volt még cukorbetegséged. Az meg soha nem múlik el.

2022. márc. 4. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez még mindig 2x hosszabb, mint nálam szokott lenni.
2022. márc. 4. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a leghosszabb betegségem, egy orvos által diagnosztizált tüdőgyulladás tartott három napig. Ez nyolc éves koromban történt, azóta egyszer sem voltam beteg. Most 17 éves vagyok. Nem viccelek.

Ilyen is van. Szerintem ez csak egy előnyös tulajdonság, ami genetikailag kódolva van és a túlélést segítené, ha még kint élnénk a természetben és az orvostudomány nem tartana sehol. A mai világban már nincsen különösebb haszna, mert ma már majdnem minden betegséget meg lehet gyógyítani és még a leggyengébb embereket is életben tudják tartani. Viszont ha nem ilyen világ lenne, a hozzám hasonlóak akkor is életben tudnának maradni.

2022. márc. 5. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!