Cukormérésem közben, ha nem cserélem ki 3 szúrás esetén, a lándzsát, a tűt, akkor kaphatok fertőzést?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 15:34
2/8 anonim válasza:
Normális higiéniai viszonyok között nem valószínű. A tűt azért kell gyakran cserélni, mert a hegye hamar elkopik, így a szúrás fájdalmassá, ill. kevésbé hatékonnyá válik. Ezt lehet érezni, de akinek rendszeresen mérni kell, általában nem cseréli 3 szúrásonként. Én napi 6-8x mértem és kb. 4-5 naponta volt érdemes tűt cserélnem a lándzsámban.
4/8 anonim válasza:
Le sem merem írni mikor cseréltem lándzsát.Itt vagyok semmi bajom :-)
5/8 anonim válasza:
Én két doboz tesztcsíkot használtam már fel egyetlen lándzsával.
6/8 anonim válasza:
A gyártó szerint minden szúrás után új lándzsa kell. De arra tudtommal nincs támogatás, ezért, meg a plusz macera kerülése miatt, sokan nem cserélgetik, csak ritkán.
7/8 anonim válasza:
Napi 6x mérek és fél évente cserélem. Komolyan.
Mondjuk én magán orvoshoz járok évi 1x.
Full l*szarom amit lehet és király így, pedig régóta így van.
8/8 anonim válasza:
Most megfogtok kövezni én 2 éve nem cseréltem, itt ott leszokom fertőtleníteni de azt is messzebnem olyan gyakran mint kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!