Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi állhat a háttérben?

Mi állhat a háttérben?

Figyelt kérdés

Ma többször előfordult, hogy bal oldalon szívtájékon, éreztem hogy beleszúrt egy erőteljeset, meg ilyen furcsa kellemetlen érzés, de csak egy pillanatig. Ez teljesen inaktív állapotban, főként üllő helyzetben. Edzeni is voltam (konditerem) viszont akkor nem történt egyszer se.

Tény, hogy sokat stresszelek, aggódok, képes vagyok kis dologból nagy bajt hinni, ezért is elsősorban itt írok és nem orvoshoz rohannék, hátha van valakinek hasonló tapasztalata.

A szivemmel minden rendben van. Lehet megis csak valami gond van vele, vagy tüdővel, vagy pszichés is lehet?

22/l

2021. okt. 21. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Első blikkre azt mondanám, hogy ezt csak egy EKG tudja megmondani. Ha az rendben van, akkor indulnék lelki problémák megoldása irányba.

Ilyen tünettel nem játszanék.

Hívd fel a háziorvosod, 1 perc alatt 5 kérdés után ugyanezt a választ fogod megkapni egy felhőbe küldött beutalóval egyetemben (ha ők a rendelőben nem csinálnak EKG-t)

2021. okt. 21. 23:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt nemolyan regen. Mindent rendben talaltak
2021. okt. 22. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:

És a háziorvos mit mondott rá, merre induljatok tovább a tünetekkel?

Távoli találgatás Dr. Obvious-tól: Ha a fizikai dolgok rendben vannak, akkor pszichoszomatikus.

Mindenképpen beszéld meg a háziorvossal a dolgot! Mutasd meg az EKG leletet, mond el, hogy mik a tünetek. Esetleg egy ideig vezethetnél naplót a tünetekről (dátum, idő, tevékenységek aznap, stresszes események aznap, pontos tünetek)

Izzadás, gyors pulzus, szédülés is van? Iszol elég folyadékot?

Innen messziről nem sok okosat lehet mondani sajnos ... Fiatal vagy, nem hinném, hogy komoly fizikai baj lenne, de azt is az orvos tudja megmondani.

Az elmúlt időszak mindenkit meggyötört lelkileg, fizikailag, kevesen úszták meg valamilyen probléma nélkül.

Esetleg próbáld meg a meditációs gyakorlatokat. Balogh Béla vezetett meditációinak egyike elég hatékony szorongásos problémák esetén.

2021. okt. 26. 08:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem is szorongas az oka mivel vizsgaltak mindennel ee minden vizsgalat negativ.

Sokat stresszelek ezeken manapsag az a problema, elofordul hogy felszalad a pulzusom par percre legszomj kisereteben stb. Ezeken magam kell valtoztassak

2021. okt. 26. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!