Tünetelt valaki hasonlóan? Mi állhat a háttérben?
Figyelt kérdés
1 éve csalánkiütéssel (hirtelen megjelenő és 1-2 órán belül múló) szenvedek, vagyis azt hiszem ez a probléma. Karon lábon jelennek meg a bőrtünetek. Bőrgyógyász megállapítása: militaria, urticaria. Gasztró-ról elküldtek vérvizsgálatra + laktózterhelésre .IGE értékem picivel magasabb 96 a referencia tartománynál (1-86), nutritiv panel vizsgálat minden negatív. Laktózterhelés normál értékek. Controll szeptemberben lesz, de hajlok afelé, hogy talán gluténérzékenység áll a panaszaim mögött. Azonban ezelőtt soha nem volt problémám borotvával, de a lábam egyből hasonló csalánkiütéssel van tele miután borotválkozom (nem a szokásos apró pici pöttyökben megjelenő irritációk). Fémallergiára nem gyanakszom, órát hordok régóta és kontakt bőrváltoz nem jelenik meg. Az előzőekben említettek alapján, viszont a GÉ-nek semmi köze ehhez,igaz? Kérésem az lenne majd a kontrollon, hogy nézzenek egy cöliákiás vérképet is, mert lassan enni sem merek semmit. Rengeteg mindenre gondoltam hormonprobléma (talán több miteszer, pattanás jelenik meg az arcom oldalsó, áll résznél), vagy bőrfertőzés (bár nem hinném, hogy 1 évig fennállna bármilyen bakteriális vagy vírusos probléma). Egyszerűen tanácstalan vagyok, és szomorú stresszes, hogy nem sikerül diagnosztizálni a problémám. Lehet teljesen hülyeségek ezek az öndiagnózisok, feltevések, de próbálok megoldást találni.2021. aug. 18. 21:31
1/1 anonim válasza:
Én is tüneteltem már ijet de nekem el múlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!