Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ilyen tünetek mellett lehet...

Ilyen tünetek mellett lehet edzeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már edzek egy jó ideje(súlyzós edzés), kb 14-15 hónapja és összesen szerintem 2 napot hagytam ki edzésből különböző okok miatt. Nagyon megszerettem ezt a sportot és már a pihenőnapokat is nehéz kibírnom, nemhogy egy betegség miatt kihagyni 1 hetet, vagy rosszabb esetben többet (2db pihenőnap van 1 héten, már 15 hónapja).

Viszont, a tegnapi nap lázas lettem (38.3 volt amikor megmértem, de valószínű feljebb is ment ez) és nagyon szarul éreztem magam.

Ma már a láz elmúlt, viszont fejfájás még mindig van (az sem kizárt, hogy a láz visszatér..). Alvás közben fejfájás volt még nagyon, illetve ha forgatom a szemem, akkor még jobban erősödik a fejfájás.

Ilyenkor ha jól sejtem, nem tanácsos edzeni?

Holnap megyek orvoshoz, megkérdezhetném ezt tőle is, de szegény semmihez sem ért.. Nem értem, miért pont orvos szeretett volna lenni.. :D (arra jó, hogy kiadja az igazolást, mert egyébként tényleg szakmailag egy 0, így meg sem merem kérdezni ezt tőle)

Én egyébként simán elmennék edzeni, mert amennyire imádom ezt csinálni még 39 fokos lázzal is képes lennék egy lazábbat letolni, de félek, hogy ezzel csak rosszabbodna a helyzet egészségügyileg.

2022. febr. 27. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Lázas vagy, lehet elkaptad a COVIDot. Biztos jó ötlet lenne csak úgy emberek közé menni? 34 leszek, akinek nincs komolyabb betegsége, nem lesz csak úgy lázas se.
2022. febr. 27. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk betegen pihenni kell, nem edzegetni, erre nem gondoltál?

Az, hogy mindenkit megfertőzhetsz (ha covid, ha influenza) már egy másik, szmetebb dolog.

2022. febr. 27. 09:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy covidos vagy, menjél sürgősen orvoshoz.
2022. febr. 28. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!