Miért jelennek meg nagy gyulladt pattanások a hasamon?
Valakinek volt már hasonló? Kiderült, hogy mitől van?
Általában egyszerre csak egy-kettő nagy, nagyon fájdalmas, gennyes pattanás van a hasamon, de ha valamelyik elmúlik, megjelenik egy másik helyen egy új. Így végül mindig ott van egy vagy kettő, de nem több.
Úgy érzem, a szervezetem ezzel jelzi, hogy valami nincs rendben, de eddig nem sikerült kideríteni, hogy mi.
Természetesen, voltam orvosnál, először a háziorvosnál. Ő azt mondta, hogy gyulladás lehet a szervezetemben, ettől van. Beutalt mindenhova, keresték a gyulladást, de nem találtak sehol.
A bőrgyógyász viszont csak arcokat vágott, felírt egy szteroidos krémet, ami ártott és nem gyógyított. A krémtől minden pattanás még jobban begyulladt és fájt.
Elmentem egy másik bőrgyógyászhoz, aki csak annyit mondott, viseljek kényelmes, széles pamut ruházatot, majd elmúlik. Nem múlott el!
Lehet hormonalis is sztem, legalabbis nekem a hatamon volt ilyesmi regebben, az miatt.
Hany eves vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!