Mik a tapasztalatok a Covid gyógyszeről?
Figyelt kérdés
Felírta a doktornő de nekem kicsit soknak tűnik a napi nyolc szem gyógyszer.
Illetve mesèlje már el valaki mèrt kell a teszt pálcikát olyan durván bedugni az ember orrába hogy az még otthon is vèrezen?
Ha megyek vissza teszteltetni biztos fogom mondani hogy ha lehetne finomabban mert az asszisztens azt hiszi az emberagyáig kel
feldugni.
2022. febr. 8. 00:09
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi de mint mondtam nem váltottam ki
2022. febr. 9. 15:59
12/14 abcderfghijkk válasza:
Ne picsogjá' má' B+!
Ha felírták, annak oka van, szedd be. A mintavétel meg ilyen. Ennyit nem bírsz ki, szégyen.
13/14 anonim válasza:
Csak a vakcina jó, más semmit sem ér! Vakcina Mindörökké! Zörögjön a zseton a zsebekben!
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 12 kívánom neked a nem agyadig dugják fel a tesztet, de kibírom csak azért az asszisztens már túlzásba esik. De mindegy is köszönöm szépen az okos válaszodat.
Igyekszem nem le süllyedni a színtedre.
( Ha megkèrhetlek normaisan válaszolj, ha nem túl nagy kérès persze)🙏🙏🙏
2022. febr. 9. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!