Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Indokolt életem végéig a...

Indokolt életem végéig a vérnyomáscsökkentő?

Figyelt kérdés

Fejfájás miatt mértek 24 órás vérnyomást. Ennek eredménye a következő volt:

Legmagasabb:152/82

Mérések napi átlaga: 125/62

Systolés hipertóniás index: 19%

Gyógyszereim:1x2,5mg Coverex AS

21 éves férfi vagyok. Normál testsúllyal, családban nem volt vérnyomásos beteg.

2022. febr. 7. 22:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nemkell azt szedni neked!

Én is coverexet szedek meg concort!

2022. febr. 8. 09:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Ezekre az értékekre irták fel. Majd egy honap mulva megyek kardiologiara aztan rakerdezek akkor.
2022. febr. 8. 11:46
 13/14 anonim ***** válasza:

És a fejfájásod megszűnt legalább?

Én is azt mondom, hogy az orvosodra hallgass, de azért azt is tökre megértem, hogy 21 évesen kételkedsz benne, hogy valóban rendszeresen gyógyszert kéne szedned egyetlen 24 órás mérés alapján, amiben az a 152/82 - gondolom - csak egyszer fordult elő, és akkor is kérdés, hogy milyen tevékenység közben...

2022. febr. 15. 19:17
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem faj a fejem azota. De volt hofy utanna fajt meg de nem hiszem hogy a vernyomastol mert volt hogy fajt megmertem es jo volt a vernyomasom.

Nem tudom hanyszor volt magasabb aznap.. az a legmagasabb volt, aznap akugy nemnagyon csinaltam semmit

2022. febr. 15. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!