Igazolt Kovidos vagyok.5.nap.Van vér oxigén szint mérő és nehézlégzés jött picit. 98_99es az oxigén.Fatadtsag szédülés jött ezzel együtt.Ket oltásom van.Szerintetek hagyjam vagy szoljak valakinek? (Orvos)
Nekem is volt ilyen elég sokáig. Az oxigén értékek jók voltak, mégis éreztem ezt a mellkasnyomást. Írtak fel neked gyógyszereket? Én pont emiatt szedtem be az Azi Sandoz antibiotikumot. Később a Favipiravirt is beszedtem.
És nagyon fontos a hurutoldás, a legjobb az ACC.
Beszélj orvossal mindenképp. Nagy baj szerintem nincs, ha az oxigénszint nem megy lejjebb, de fontos, hogy a hörgők tisztuljanak. Maga a mellkasnyomás nekem majdnem 2 hónapig visszatért időnként. De én még szerintem a Deltát kaptam el.
Ez a szaturáció tökéletes, ezt vegyük ki a képletből.
A nehézlégzés, fáradtság, szédülés viszont már elég ok arra, hogy felhívd az ügyeletes orvost.
Úgy érzem fel tudok köhögni ami lent van a tüdőmben nagyjából.Szedem az Ambroxolt.
Lehet hulye kérdés.. De ha jo a sat..mivel azt mutatja és azt hallom mindenhol ha az rossz..Nagy baj nem.lehet Nem?
Pánikbeteg is vagyok.szokott lenni nehézlégzés és most úgy érzem rátesz az is.Nem körös fáradtság ami van csak úgy gyenge.
Az orrom se folyik már vészesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!