Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Post covid nehézlégzés, szédülés?

Post covid nehézlégzés, szédülés?

Figyelt kérdés
Akinek volt már iylen letudná nekem írni hogymeddig tartott és hogyan vészelte át légyszi. Emiatt már a suliból is haza küldtek olyan szarul voltam.

2021. dec. 18. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy neked van-e vérnyomásproblémád, de nekem volt. Emiatt szédültem, illetve állítólag emiatt nem jutott elég oxigén a vérembe, ami miatt úgy éreztem, hogy nem kapok levegőt. Nem múlott el magától soha, gyógyszert szedek rá. 2 hónapot húztam ki így, utána mentem el orvoshoz, aki írt fel gyógyszert. Mondjuk nálam nem biztos, hogy Covid miatt alakult ez ki. Pozitív volt a PCR tesztem, de nem volt semmilyen tünetem. 2 oltást kaptam, a második után este tapasztaltam szédülést, onnanstól kezdődött az egész. De lehet hogy a Covid fertőzöttség is onnan indult, nem tudom, mert akkor nem csináltattam tesztet, nem volt semmilyen tipikus Covid tünetem. Háziorvosom mondta azt, hogy valószínűleg ezek post-Covid tünetek.
2021. dec. 18. 18:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Te milyen gyógyszert szedsz?
2022. jan. 22. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem okozott nehéz légzést. De végül nem tudom hogy a Covid okozta vagy a kórházi kezelés során kapott extra adag antibiotikum. Nekem hörgőgörcs lett tőle meg fulladásos rohamok. Szteroidot kellett adniuk mert nem kaptam levegőt.

Meg volt berodual oldatos inhalálás.

Ez volt 2024 szept 27. - okt 2-ig.

Azóta is nehezebben veszem a levegőt, de már javult azóta.

Viszont még mindig nem múlt el.

Emelt dózisú vitaminokat javasoltak.

C, D, E, A, B, + napi 1szem Multivitamin.

Meg szedek pluszban magneziumot

nov. 9. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!