Érdemes ezzel orvoshoz menni?
Pár hónapja kezdődött egy elég szresszes időszak az életemben, állandó tünetté vált a hányinger, szédülés, folyamatos fáradtság és rossz közérzet. Amikor 1-2 hétig folyamatosan éreztem a hányingert orvoshoz akartam menni, de mivel semmi komolyabb panaszom nem volt halogattam a dolgot. Mostanában új tünetként fellépett a nehézlégzés, néha napközben is, de főleg elalvás előtt jelentkezik, olyan mintha nem jutna elég levegő a tüdőmbe. Már az alvásba is bezavart, ezen a héten kétszer keltem fel arra hogy nehezen veszem a levegőt, relaxációs technikákkal próbáltam lenyugtatni a légzésemet de akkor is szapora volt a pulzusommal együtt.
Ez meg a másik, eddig is mindig 80-90 között volt a pulzusom ami még normális is, de pár hónapja stabilan beállt 90 és 100 közé, most pedig már reggelente is arra kelek hogy 100-105 körül van nyugalmi állapotban kelés után.
Ez jelezhet komolyabb bajt vagy az orvos is csak annyit tud rá mondani hogy pszichés eredetű és többet kellene pihennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!