Volt másnak is hasonlóan magas , (max 167 ) pulzusa séta,közben ?
Figyelt kérdés
Nagyon stresszelek2022. febr. 6. 14:26
1/10 anonim válasza:
Nem,ennyi 45 perc spinning közben sincs. Ha, valóban ennyi volt, akkor keresd fel a háziorvosod.
2/10 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb mért 274 volt nyugalmi állapotban, hát sok mindenen kellett változtatnom. A gyógyszerek nem váltak be, hát változtattam az étrenden, elkezdtem mozogni, meditálni, rendesen foglalkozni magammal...
3/10 A kérdező kommentje:
3, héttel ezelött , 2.5 hónapig csináltam akkor 130- volt a max , de 3 hete abbahagytam mert volt egy dolog amitől nagyon sztresszelni kezdtem. Tegnap újra kezdtem , aggódtam , paráztam.
2022. febr. 6. 14:35
4/10 anonim válasza:
Nekem séta közben 200 a pulzusom. És csak annyit ír az órám, hogy mozogjak többet, figyeljek a testsúlyomra és ne sztreszeljet ennyit a hétköznapokban
5/10 A kérdező kommentje:
4-nek , de akkor valóbam 200 - volt a pulzusod ?
2022. febr. 16. 17:17
7/10 A kérdező kommentje:
De nem voltál rosszúl , nekem pobt ma alvás közben felment az óra szerint 170-re majd a közetkező 3 órában 180 és 170 között volt alvás közbe , felébredtem ez idő alatt de nem éreztem semmi különöset.
2022. febr. 16. 17:58
8/10 anonim válasza:
167? Sztem az mérési hiba. A 200 is. Vegyél rendes pulzusmérőt vagy mérd meg magadnak összehasonlítás képpen. A 110-et már igen szaporának érzed.
9/10 anonim válasza:
#8. Nem mérési hiba már teszteltem másokon is és nekik normális volt a pulzusok(a negyedik és a hatodik válaszoló vagyok)
10/10 anonim válasza:
Ha te is tudod, hogy az a baj, hogy nagyon stresszelj, akkor lazíts. Teljesen mindegy, hogy ki mennyit mért már magának, azon legyél, hogy a te pulzusod ne legyen ennyire magas. Gondold végig, hogy mi minden miatt stresszelsz és hogy azok közül milyen tényezőket lehetne kiiktatni az életedből és hogyan, aztán hajrá, láss neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!