Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ki az aki izgult a covid miatt?

Ki az aki izgult a covid miatt?

Figyelt kérdés
Mi tudtuk, hogy el fogjuk kapni és hogy jönnek a tünetek bármit is teszünk, oltás ellenére is. Mások meg főleg a neten úgy félnek még tűztől is. Már az elején ezt lehetett tudni, hogy mindenki el fogja kapni.
2022. febr. 4. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem fogja mindenki elkapni, és azért félnek, mint a tűztől, mert Mo-on egy városnyi ember már belehalt. De lehet óvintézkedéseket tenni, hogy az ember lehetőleg ne kapja el.
2022. febr. 4. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Én el sem hittem, hogy létezik, amíg el nem kaptuk.
2022. febr. 4. 15:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Az csak statisztika
2022. febr. 4. 15:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Én hiszem h létezik, aztán el is kaptuk, bár tudtuk hogy ez lesz és csak idő kérdése.
2022. febr. 4. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem izgultam, nincs oltásom sem, én most kaptam el, semmi extra szerencsére, egy jókora megfázás sokkal rosszabb
2022. febr. 4. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
2022. febr. 4. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem fogja mindenki elkapni, én sem kaptam el és egyre kisebb rá az esély. Pedig éppen 1 hete covidos egy családtag, meg korábban irodai munkatárs covidosan járt dolgozni, mint később kiderült stb.

Az influenzát sem kapja el mindenki, meg náthás sem szokott mindenki minden évben lenni. Pedig 1000%, hogy találkozik mindegyik vírussal. A covidéval meg pláne, 2 év hosszú idő.

2022. febr. 4. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Én féltem tőle, de mikor megkaptam nem olyan volt, mint amire számítottam. Se náthára, se influenzára nem hasonlított, neurológiailag viselt meg és pánikrohamoztam tőle rendesen, valamint másfél hétig hőemelkedésem-enyhe lázam volt.
2022. febr. 7. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!