Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid harmadik oltast svedorsz...

Covid harmadik oltast svedorszagban felveszem az magyarorszagon ervenyes?

Figyelt kérdés
(azt olvastam hogy nem)

2022. febr. 2. 18:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De amúgy, ez új szabály? Mert mi két pfizerrel úgy jöttünk haza az USA-ból, hogy se covid tesztet se karantént nem kértek, kb. egy hete.
2022. febr. 3. 22:06
 12/15 anonim ***** válasza:
És hozzáteszem, hogy nekünk is több mint 6 hónapos volt az oltásunk és több, mint egy hónapot voltunk kint. (Ismerős konkrétan azt gondoljuk, hogy covidosan jött haza, csak nem csináltatott tesztet, így nem derült ki).
2022. febr. 3. 22:10
 13/15 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy uj szabaly e, annyit tudok hogy olvasgattam hogy mi a helyzet mert hazaszerettem volna latogatni es lattam hogy elvileg ha nekem van 2 magyarorszagon beadott kovid oltasom akkor csak magyarorszagon folytathatom az adagolast mas orszagban nem
2022. febr. 3. 23:27
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Mi az USA-ban vettük fel a harmadikat. Miután hazajöttünk 3 nap alatt honosítottuk európaira. Nyugodtan vedd fel...
2022. febr. 4. 00:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Be kell sétálni egy kormányablakba és szerintem lazán felviszik EESZT-be.
2022. febr. 4. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!