Covid harmadik oltast svedorszagban felveszem az magyarorszagon ervenyes?
Figyelt kérdés
(azt olvastam hogy nem)2022. febr. 2. 18:29
11/15 anonim válasza:
De amúgy, ez új szabály? Mert mi két pfizerrel úgy jöttünk haza az USA-ból, hogy se covid tesztet se karantént nem kértek, kb. egy hete.
12/15 anonim válasza:
És hozzáteszem, hogy nekünk is több mint 6 hónapos volt az oltásunk és több, mint egy hónapot voltunk kint. (Ismerős konkrétan azt gondoljuk, hogy covidosan jött haza, csak nem csináltatott tesztet, így nem derült ki).
13/15 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy uj szabaly e, annyit tudok hogy olvasgattam hogy mi a helyzet mert hazaszerettem volna latogatni es lattam hogy elvileg ha nekem van 2 magyarorszagon beadott kovid oltasom akkor csak magyarorszagon folytathatom az adagolast mas orszagban nem
2022. febr. 3. 23:27
14/15 anonim válasza:
#13 Mi az USA-ban vettük fel a harmadikat. Miután hazajöttünk 3 nap alatt honosítottuk európaira. Nyugodtan vedd fel...
15/15 anonim válasza:
Be kell sétálni egy kormányablakba és szerintem lazán felviszik EESZT-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!