Covid harmadik oltast svedorszagban felveszem az magyarorszagon ervenyes?
altalanossagban lattam hogy ami nem magyarorszagon lett felveve az nem jo magyarorszagnak
azert kezdtem el utananezni mert kicsusszantam a 6 honapos harmadik oltasos dologgal (elneztem es 1 honappal kesobbre van repulojegyem haza)
es igy ha hazamegyek akkro mar 7 honap telt el a masodik oltas ota
elkezdtem nezni hogy mi lesz ha itt veszem fel es csak olyan vebhelyet talaltam ami azt mondta hogy ha nem magayrorszagon lett felveve akkor nem jo es nem ervenyes es kell karanten meg minden
tudnal kuldeni infot hogy honnan gondolod?
nem vagyok biztos abban hogy az oldalak amiken en olvastam azok hitelesek e vagy hogy rendszeresen frissitve vannak-e
1818 covid vonal megválaszolja.
Amúgy az alapján, hogy nekünk az USA-ban beadottat EU-s covid igazolványra kellett honosíttatni, hogy elfogadják, még akár jó is lehet.
Írd nekik vissza, hogy ezt a választ kaptad erre a kérdésre és nem tudod értelmezni.
Kérd meg őket, hogy írják le igennel vagy nemmel, hogy szükséged van-e karanténra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!