Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet daganat vagy látta...

Ez lehet daganat vagy látta volna az orvos?

Figyelt kérdés
A torkom "kezdeténél" jobb oldalon érzek valamit és mintha lenne is ott egy dudor. Voltam orvosnál, fül-orr-gégész is vizsgált, bár nem mondtam akkor még, hogy jobb oldalon érzem. De látta volna a vizsgálaton, hogyha az ott egy daganat? Kijelentette, hogy daganat nem látható a torkomban... Látta egy háziorvos is meg belgyógyász is a torkomat mostanában.

2022. febr. 2. 15:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja mandulám nincsen, de kb. annak a helyén van az.
2022. febr. 2. 15:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen látta volna. A daganatot látod is vagy csak érzed pl nyelésnél?

Ha csak érzed valószínűleg reflux,nekem is ez volt a tünetem,úgy éreztem van valami a torkomban egyik oldalon.Csináltak gége tükrözést a fül-orr-gégén,gondolom ezt neked is. Savlekötő szedése után elmúlt

2022. febr. 2. 15:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok benne biztos, csak mintha lenne ott egy dudor. De lehet, hogy annak így kell kinéznie, nem sok torkot láttam életemben. Nekem is refluxot mondott rá mindegyik orvos. Elkezdtem szedni én is savlekötőt, talán enyhültek a tünetek, de még mindig néha olyan, mintha lenne ott valami, a fülem is pattog néha jobb oldalon pl. nyelésnél. Szóval te is kifejezetten egyik oldalon érezted? Ez nekem olyan furcsa...
2022. febr. 2. 15:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja gégetükrözést csak úgy csinált, hogy egy kis tükörrel benézett a torkomra.
2022. febr. 2. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen az a gégetükrözés. Én is egyik oldalon éreztem,néha most is előjön. Ne aggódj.
2022. febr. 2. 16:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm!
2022. febr. 2. 16:44
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez nem az biztosan, látta volna, vagy ha azt konkrétan nem is, akkor arra utaló jeleket mindenképpen.
2022. febr. 2. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!