Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért viszket a szemölcs?

Miért viszket a szemölcs?

Figyelt kérdés

Régebb óta van az alsó combomon egy szemölcs, kb 1,5-2 hónapja. Átlagos méretű volt eddig, kb mint egy rizs szem, viszont a napokban "feldagadt" és elkezdett viszketni. Ha enyhén megnyomom, genny szerűség távozik, de csak nagyon apró mértékben. Az a baj, hogy ha ülök, akkor pont arra nehezkedek rá, mivel a farpofám alatt egy jópár centivel van. Fogásra csomós, tömör, ki van pirosodva. Simán eléri egy borsó méretét. Körülötte csoportba van még 3-4db, de azok aprók még, mint pár kisebb pattanás. Anyám szerint ez csak a kor előre haladtával jelentkező "tünet", pubertás korban, de olvastam olyat is, hogy akár a férgesség egy jele is lehet. (uszodában rég nem voltam, nem hinném hogy uszodaszemölcs)

Van valami gyógymód az eltüntetésére, vagy bármi praktika amitől enyhülhet a (szerintem)gyulladás?

2022. febr. 1. 21:30
 1/2 anonymousreview60 ***** válasza:
Ne vakard! A szemölcs fertőzések eredménye és terjedni akar. Menj bőrgyógyászhoz!
2022. febr. 1. 21:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Pedig ez valamilyen vírusos szemölcsnek tűnik, ha már vannak körötte kisebbek is. Bőrgyógyásznak kéne megmutatni.
2022. febr. 1. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!