Ez milyen fajta inkontinencia? Rapszodikusan valtakozik.
Hol napokon, hetek at (legtobbszor csak) enyhe mertekben napi tobb alkalommal bekakalok es / vagy bevizelek, hol meg napokig, hetekig semmi gond nincsen.
Ilyen fajtarol sehol nem lehet olvasni az Interneten.
44/N
Evek ota.
Orvos nem tudja, mitol van. Szettarja a kezet.
Valami gond biztosan van. Ez nem normális, akkor sem, ha nem folyamatosan van. Lehet valamilyen helyzethez kötni?
Voltál több orvosnál is? Ha semmi fizikai, testi okot nem találnak, akkor szerintem lelki okai lehetnek.
Koszi.
Semmihez nem tudom kotni,stressz,etkezes,megeroltetes, menses, semmihez.
Az elso alkalom vizeletinkontinenciara, arra a napra emlekszem, egy lelkileg extrem sulyosan bantalmazo parkapcsolatban voltam akkoriban. Azt nem tudom, hogy a bantalmazasok akkor mar elkezdodtek vagy utana jottek?...Arra már nem emlekszem.
De lehet, hogy semmi koze a bantalmazashoz.
A szekletinkontinencia meg fogalmam sincs mikor es hogy kezdodott, sokat gondolkoztam mar ezen. Eleinte ugy voltam vele,hogy mindenkinek be szokott neha menni egy kicsi biztos... De szerintem az evek soran sulyosbodott.
Nem szokott bemenni mindenkinek. Sőt, senkinek. Max. ha valami gond van, beteg.
Szerintem ne törődj bele, járj utána. Sajnos nem mindig sikerül elsőre jó orvost találni, aki ért is hozzá és elég türelmes és lelkiismeretes ahhoz, hogy mindennek utánajárjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!