Akinek inkontinenciája van, hogyan vette észre?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni,nőknél mennyire biztosan lehet beazonosítani egy enyhe fokú inkontinenciát? A normális hüvelyi váladék miatt szinte mindig van valamennyi nedvesség, egy-két csepp vizeletet hogy lehet ettől megkülönböztetni? Stressz inkontinenciám nincs, mert köhögés, tüsszentés, fizikai megerőltetés hatására nem érzek nedvességet. Egyszer volt olyan, hogy üres hólyaggal, nem sokkal pisilés után leültem az ágyra felhúzott térdekkel és nedvességet éreztem. A kis folt nem volt fehéres, mint általában a hüvelyváladék, hanem színtelen. Megijedtem, hogy vizelet, megszagoltam, de nem volt vizelet szaga, miután megszáradt, halványan látszott a körvonala. Néha látok reggelente egy-egy nagyon kicsi foltot a bugyimon, amikor felkelés után elmegyek pisilni, ez hamar megszárad és nem hagy foltot. Úgy tudom, a hüvelyváladék mindig hagy foltot. Nem érzem magamat nedvesnek reggel, nem veszem észre, hogy került oda, csak látom. Ennek sincs vizelet szaga. Valaki tudna segíteni, hogy ez inkontinencia lehet-e, menjek-e ezzel orvoshoz?2021. febr. 13. 18:05
1/5 anonim válasza:
Korrekt válasz érdekében nem ártana tudni a korodat.
2/5 A kérdező kommentje:
37 éves vagyok.
2021. febr. 14. 17:59
4/5 anonim válasza:
Nekem is pont ilyeen. En se tudom, mi ez sokszor. 49/N
Neha egyertelmu,hogy folyas,neha mintha vizelet lenne.
5/5 anonim válasza:
Tegyél be tampont, akkor is ha nem jött meg. Ha van nedvesség, akkir vizelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!