Poszt-Covidra szabad oltakozni?
Figyelt kérdés
A jövő héten lesz három hónapja, hogy elkaptam a vírust. Magát a Covid-ot szerencsére kihordtam lábon, de a poszt-covid tünetei még az elmúlt hetekig is fennálltak, mellkasnyomás formájában. Két oltást kaptam tavaly június környékén és épp jött volna a harmadik, amikor november elején, tehát az oltások után 5 hónappal megfertőződtem. Úgy tudom, hogy a megbetegedés és a következő oltás között 3 hónapnak el kell telnie. Ez most letelt, viszont néha érzek még a mellkasomban enyhe nyomást. Az lenne a kérdésem, hogy aki poszt-covid-os, annak szabad oltakoznia? Felvehetem a harmadik oltást, most, hogy letelt a három hónap, de néha még, ha enyhén is, de nyom a mellkasom? Esetleg menjek el előtte egy tüdő CT-re és egy kardiológiai vizsgálatra? Továbbá most, hogy letelt ez az időszak, szabad már edzenem súlyokkal? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat, vírustagadók és oltásellenesek kérem kíméljenek! 37/F2022. jan. 30. 11:59
12/12 A kérdező kommentje:
#9 Köszi szépen! 🙂
Arra gondolok, hogy remélem hamarosan újra kialakul bennem a védettség. A kártyámra szerintem már felkerült, hogy voltam harmadszor is oltatni.
Szóval tegnap napközben felment a testhőmérsékletem 37,6-ra, a fejem is fájt, ezért bevettem egy gyógyszert és fél óra múlva már teljesen jól voltam. Ma reggel is minden rendben, remélem így is marad.
Jobbulást kívánok a nagymamádnak!
2022. febr. 5. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!