Kinél meddig tartott, és milyen tünetei voltak a koronavírus fertőzésnek?
Én most pont 1 hete vagyok beteg.
Első napon fájt a fejem, utána jött egy kis láz(38 fok) utána 3 napig betaknyosodtam, és most pár napja köhögök, de nem fulladok csak köhögök
Vajon ez meddigre mulik el?
Nálatok hogy zajlott a dolog?
Nálam úgy hogy lakótársam 39,3 fok lázzal indított, köhögött, hányt hasmenése volt stb, aztán két nap múlva nekem is fájt már a torkom, köhögtem, fájt a fülem és sipolt. Lázam nem volt csak 37,8 fok hőemelkedés. Aztán alig bírtam nyelni, köhögtem, állandó orrfolyás.
Ja és háromszor oltott vagyok.
Szia.
Nekem első 2 nap láz volt kétszer. Első nap 39,5.Második nap 39.Arra vettem be első nap cataflamot, második nap Benuront. Első két nap fájt a fejem. A gyomrom még most se jó. Még nem tudok annyit enni mint amennyit szoktam, plusz hasmenés se múlt el.Plusz próbálok talpon maradni de kb. csak 2-3 órát tudok állni s azt is 5-10 perc szünetekkel.Tehát még gyenge vagyok. Plusz a köhögés még mindig tart most már jobb egy picit de még nem múlt el. S az orrom már nem folyik de még náthás hangom van.( 2napja járt le a karantén.)
Csak vitaminokat szedtem,szedek. Csak első-két nap szedtem Cataflanot, Benuront s abból se marék számra hanem 1-1.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!