Lágyék sérvnek megfelelnek ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
Haló! Volt egy komoly fizikai munkás napon rohadtúl elfáradtam és utána pár nappal elkezdett viszonylag tartós tompa, nyomó fájdalom lenni a herzacskómban. Többnyire a bal de van amikor a jobb fáj de úgy, hogy nem örülök meg tőle csak folyamatos enyhe nyomást érzek. Néha alhasi fájdalmam is van. Ezek mind passzolnak a lágyék sérvre plussz hülye aranyeres is vagyok ami növeli az esélyét.
21/F
A kérdés az, hogy azt írják sok helyen mozgás hatására fokozódik. Nekem ha sétálok vagy futok nem érzem, hogy jobban fájna. Többnyire ülés közben szokott vagy néha ha fekszem.
Szerintetek? Nem sokára fogad az urulógus. Ha nem talál semmit el kéne menjek belgyógyászatra?
2022. jan. 24. 22:40
1/2 A kérdező kommentje:
Elváltozást nem találok a szerveimben sehol sem.
2022. jan. 24. 22:41
2/2 anonim válasza:
Majd az urológus megmondja, kell-e más vizsgálat. A sérv egyébként a sebész szakterülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!