Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pozitív lett a Covid tesztem...

Pozitív lett a Covid tesztem ma már 3-ik napja vagyok beteg, mire szamitsak? Orvosom nem nagyon mondott semmit, bár irt fel egy antibiotikumot. Mire szamitsak?25/f

Figyelt kérdés
Kaphatok trombozist? 2 pfizerem van eddig.

2022. jan. 24. 11:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
Az oltastól biztos
2022. jan. 24. 11:40
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

"Orvosom nem nagyon mondott semmit, bár irt fel egy antibiotikumot."

Cseréld le az orvosod, mert egy kókler. Vagy írd le az összes tüneted, mert önmagában egy vírusos fertőzésre egy épeszű orvos nem ír fel antibiotikumot.

"Kaphatok trombozist?"

A Covid-tól nem. Ha az oltások után 2 héttel vagy, és még nem kaptál, akkor nem is fogsz.

"Mire szamitsak?"

Arra, amire a legtöbb hozzád hasonló korú ember. Pár nap rosszullét, legfeljebb 2 hét lábadozás. A korosztályod 99,5%-a így éli meg a Covid-ot. A maradék 0,5% kerül be korháznak, és 0,03% hal bele. Statisztikák alapján.

2022. jan. 24. 11:49
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Csak korhazba ne menjel mert meghalsz. Ott csak tovabbi fertozeseket kapsz a Covid melle
2022. jan. 24. 11:51
 4/14 anonim ***** válasza:
24%
Vegrendeletet írj még 4 nap es intenzív, aztan 1het es hullahaz, sorry ez van.
2022. jan. 24. 12:09
 5/14 A kérdező kommentje:
Megelőzésként írta fel h ne legyen tüdőgyulladás.
2022. jan. 24. 12:49
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen orvostol el kellene venni praxisat. Megelozesre nem szabad antibiotikumot hasznalni!
2022. jan. 24. 13:22
 7/14 A kérdező kommentje:
De szúr a tudom meg faj a hátam stb
2022. jan. 24. 16:12
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Az antibiotikum bakteriumok ellen ved. A Covid az virus. A ketto dolog teljesen mas. Az antibiotikum kinyirja a belfloradat, a hasznos bakteriumokat is, amitol meg jobban legyengulsz. Ahhoz az orvoshoz ne menj tobbet, valoszinuleg feketepiacon vette a diplomajat
2022. jan. 24. 16:24
 9/14 anonim válasza:
Azért ez nem teljesen van így, ráadásul honnan tudod, hogy milyen vizsgálatok voltak neki? Egy vírusos betegség szövődményeként szokott kialakulni bakteriális felülfertőzés, ha már az immunrendszer kezd rottyon lenni. Nem ördögtől való dolog az, más kérdés, hogy sok doki csípőből felírja, holott nem lenne rá szükség. Normális doki vizsgál, és ha eljön az a pont, amikor szükségét érzi, akkor írja fel. Te meg szerintem nem tudod, hogy ez mikor van, mert nem vagy orvos.
2022. jan. 24. 17:34
 10/14 anonim ***** válasza:
62%
Covidra nem szokas antibiotikumot felirni. Az az "orvos" valoszinuleg evek ota aki betevedt hozza rovidlatastol kezde a koszvenyig mindenre antibiotikumot ir fel
2022. jan. 24. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!