Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak , az orvosokat...

Mit csináljak , az orvosokat nem igazán érdekli , erre mi a megoldás ?

Figyelt kérdés
Ha pár percig markánsan előrehajtom a fejem pl olvasás , akkor "tompán érzem magam és nagyon leesik a pukzusom , 40 , alá

#fejtartás #Pulzusesés
2022. jan. 24. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
NE hajtsd elöre a fejed ennyire, mert így egyes ereket elszorítasz!
2022. jan. 24. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Hát ja, ne hajtsd előre markánsan a fejed. Ha vmi nekem rosszat tesz, akkor azt nem csinálom.
2022. jan. 24. 11:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem , de szerintetek ez az "állapot mennyire általános , félek valami komoly bajom van.
2022. jan. 24. 12:05
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Igen, szerintem is komoly HIPOCHONDRIÁD van!
2022. jan. 24. 14:31
 5/9 A kérdező kommentje:
4-es , a konkrétumoknak mi köze a hipochondriához ? Pláne hogy az orvos diagnózisa: carotis sinus hyperaesthesia
2022. jan. 24. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Eddig azt írtad, az orvost nem érdekli, mi a bajod, most meg bedobsz egy diagnózist! A kérdésed eddig minden konkrétumot nélkülözött, most meg emiatt hözöngsz
2022. jan. 24. 16:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem , hogy leírta hogy , ahogy ö irta feltételezhetően erről van szó , és még annyit hogy kerülje a kiváltó testhelyzetet , de én úgy érzem ez kissé kevés
2022. jan. 24. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát tényleg jobb lenne biztosra tudni. Itt jön az kérdező hogy a saját kezedbe kell venni a dolgokat. Fogd a leleteidet és menjél egy másik orvoshoz, ha kell magánba. Kardiológus vagy kinézi amúgy?

Szóval ne hagyd annyiban amíg választ nem kapsz. Jó lenne ha elmondnák hogy egyáltalán mire figyelj, ha nincs is rá gyógymód.

Olvasni amúgy egyenes nyakkal érdemes, hogy szemmagasságban legyen az olvasnivaló. Ha nem akkor nyakfájás lesz a vége.

2022. jan. 27. 00:03
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as köszi a tanácsot , utánajárok , eddig is magánba voltam , de csak fél válaszokat kaptam. Folytatom a kutatást
2022. jan. 27. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!