Hangos fülcsörgéssel mit csináljak, hogy csökkenthető?
Figyelt kérdés
Egész életemben megvolt, de főleg csendes itthonülésben csak úgy 'ment a háttérben', viszont már tegnap és ma ugyanúgy, hangosabb lett. Semmi olyan zaj nem ért hogy hangosabbnak kéne lennie, de megőrülök tőle és a tanulás sem olyan zavartalan tőle. Eddig teljesen megéltem vele de most indokolatlanul tiszta hangos, van erre valami? Zenehallgatás csak ideig-óráig megoldás, de tudom, az is valami.2021. febr. 27. 12:47
1/2 anonim válasza:
Mennyire szoktad függőlegesen tartani a nyakad?
2/2 anonim válasza:
Ez azért van, mert a füled halló...sejtjei (valami ilyen) próbálnak hangokat észlelni, figyelni a környezetre. Velem is van ilyen, szerintem legyen valamilyen halk háttérzaj (pl tanuláshoz én halk vihar hangokat szoktam hallgatni általában). Megoldás tudtommal nincs rá véglegesen, de akinél ez pl szorongást is előidéz, azoknak van erre valami kezelés, ha jól emlékszem. (Régen láttam erről egy videót).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!