Másfèlève nagyon rossz volt a vérképe 2020.szeptember. hasa,lába duzzadt lett,párhónap múlva besárgult a szeme,nem ment orvoshoz!2021 októberèben láttam dec.24-èn találkoztunk teljesen le volt fogyva és fájt neki valami a jobb oldalon alul?
Kivizsgálás megtörtént előrehaladott májcirrozisa van.
Pár napja nem fáj neki semmi jobb oldalt lent.Ètvágya nagyon jó.
Hamar elfárad.
Nagyon köszönöm én is a válaszokat.
Amig lehet tartom magam és a páromban a lelket.
Ezt együtt kell végig csinálnunk bármilyen nehéz is lesz.
Én csak abban bízom ha eljön az idő fájdalmak nélkül mehessen el az anyukája😔
Addig is megteszünk mindent,naponta megyünk be és próbáljuk tartani benne is a lelket ha épp úgy van.
Köszönöm hogy válaszoltatok és kedves kérdező sok erőt neked is ehhez az időszakhoz
64éves
2019ben írta elöször a doki hogy májzsugor
2020ban már alkoholos májzsugor
2022ben már dekompenzált májzsugor
Nem ivott állandóán volt kb 1-2 év amikor sokat mikor a férje fiatalon meghalt a párom meg a tesója meg angliában laktak.
Azóta csak néha néha de nem napi szinten és csak vörösbort.
Sajnos mi ezekről mármint a leletekről nem tudtunk mert nem mondta el most januárban szembesültünk vele amikor vinni kellett a sürgősségire.
Nagyon nem is vettünk észre semmit
Néha fáradékony volt,keveset evett de mégis nagy volt a hasa mint kiderült a víz és kórosan alultápláltság miatt.
Ritkán találkoztunk vele kb 2 hetene de sosem panaszkodott sajnos.
Most másodjára mentő vitte el mert félrebeszélt nem tudott leírni egy szót sem,nem ismerte meg a telefont,a tv-t,azt sem tudta megmondani milyen évet írunk.
1.5 hetet volt kórházban azóta a krónikus belgyógyászaton van
Sajnos tagadás nálunk is volt aztán amikor már nagyon szarul volt kihívtuk a mentőt és bevitték a kórházba.
Ha nincs más próbálj a háziorvossal is beszélni mit lehetne tenni.
Drukkolok nektek
Sajnos ha nem kerül kórházba semennyi esélye sem marad.
Nem lehet vele valahogy megértetni hogy az élete a tét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!