Másfèlève nagyon rossz volt a vérképe 2020.szeptember. hasa,lába duzzadt lett,párhónap múlva besárgult a szeme,nem ment orvoshoz!2021 októberèben láttam dec.24-èn találkoztunk teljesen le volt fogyva és fájt neki valami a jobb oldalon alul?
Kivizsgálás megtörtént előrehaladott májcirrozisa van.
Pár napja nem fáj neki semmi jobb oldalt lent.Ètvágya nagyon jó.
Hamar elfárad.
Nem. Lassítható csak.
Belső vérzés is szokott jelentkezni, nyelőcsőnél a rendszert helyretenni akaró összevissza tágult érek miatt belső vérzés van általában, és azt sokan nem élik túl.
Sajnálom. Nem tudom, mi jobb. Te kérdezted, nekünk nem tűntek fel ezek a jelek, és hirtelen halt meg számunkra. Talan tudta, csak titkolta. Meg ritkán is láttuk, meg azt hittük, pia miatt dőlt ki, nem emiatt a fáradtság miatt.
Kálium,tallinton, pantroprazol ezeket írta fel az orvos.
Máriatövis granulátumot szabad e szedni ilyenkor?A gyógyszerekre és a további kis fröccsökre?
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
A pantoprazol gyomorsav csökkentő, a carvadilol (talliton) egy szíveégtelenséget kezelő gyógyszer, a káliumot pedig szintén a szív miatt lehet szedni.
Lehet igazából bármit szedni, (pl. máriatövist is) nagyon sokat nem javul már az állapota, arra van esély hogy a romlás lassul, ha az ivást azonnal és teljes mértékben abbahagyja.
Erre mondjuk tapasztalataim szerint kicsi az esély sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!