Pajzsmirigy alulműködéssel milyen az elet?
Nem biztos meg, hogy ez a bajom, de mindent osszevetve, amit elolvastam, nem tartom kizartnak, hogy ez lehet a bajaim hattereben. 2 het mulva megyek vervetelre, ahol celzottan ezt nezik majd.
A tuneteim: szaraz bor, lehangoltsag, szorongas, libido csokkenese es az utobbi idoben jelentosen meghiztam, pedig nem valtoztattam semmit a kajan, a fogyas pedig nem vagy alig megy.
Igazabol a szorongas miatt fordultam pszichologushoz, aki azt tanacsolta, hogy nezessem meg ezt is, amellett, hogy elkezdjuk a terapiat.
Az volna a kerdesem, hogy akinek erre kell gyogyszert szednie, annak milyen az elet mellette? :) van e dieta, amit tartani kell? Aki esetleg hizott, annak sikerult a gyogyszer mellett a fogyas?
Nekem 3 hét alatt normalizálódott.
Igaz 4-ről vitte le 2,5re.
2 Vagyok: Még annyit hogy már van egy ideje syntroxine nevű zselatin gyógyszer is rá.
Ezt a nap folyamán bármikor be veheted,nem muszáj éhgyomor hozzá.
Előtte euthyroxal kísérleteztek de az csak rontott a helyzeten..
8. Dehogyis! Ezt honnan szedted?? Leírtam az 1-ben a lenyeget!
Ha nem kezelteted, akkor hízol!
A gyógyszer pótolja a hormont, tehát a szervezeted működese normalizálódik! Ettől szepen megindul a fogyas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!