Alacsony vérnyomás emelésére is létezik gyógyszer vagy csak a csökkentésére?
alapból is alacsony, nagyrészt 100/80, de sokszor leesik 80/50 - 70/50 ilyesmire na meg evés után még sokkal jobban is és eszméletlenség lesz belőle.
de elintézik annyival h örüljek h nem magas.
Létezik egyáltalán bármi emelő vagy tényleg semmi?
az nagyon jó. és akkor az is teljesen oké h leesik a fene tudja hova és eszméletlen leszek?
(és sportolok rendszeresen, azaz naponta, kivéve amikor eszméletlenség miatt nem tudok elmenni ...)
eddig azt olvastam h hormongyógyszerekkel be lehet állítani csak elég komplex a dolog és nem veszélytelen.
senkinek se volt még ilyen tapasztalata?
3
az mennyi pontosan? én azt s etuidom h mennyire esik le, amikor eldobom magam, csak annyit mondtak egyszer a mentők h durván alacsony és kész, de sose tudtam meg az értéket. most meg már minek is hívjanak ...
mindenesetre ha alapból 80/50 pl és azért akkor már szarul vagyok, akkor mennyi lehet amikor KO jön?
áhh, most olvasom h azért van ennek gyógyszeres megoldása, csak elég veszélyes, ezért nem szeretik alkalmazni.
na de érted, én pl 80-asnál már szenvedek, gyenge vagyok és fáj a fejem. na aztán ha ez még esik, akkor felállni se tudok, aztán meg eszméletlen is leszek. hol lehet akkor ez? 50/20?
szóval azért ez nem csak kis kávé és sportolás kérdése ...
na kíváncsi vagyok h komolyabb helyen mit mondanak majd erre, mert ez így tarthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!