Igaz, hogy csökkenteni kell, kánikulában a vérnyomás-csökkenő gyógyszereket?
Figyelt kérdés
Szív és magas-vérnyomás betegségre szedek gyógyszert. Egy kardiológustól hallottam, nagy melegben felére kell csökkenteni a napi adagot. Várom a hozzászólásaitokat, esetleg orvosi véleményeket.#Vérnyomás-csökkentő gyógyszerek #csökkentése.
2018. aug. 10. 11:18
1/4 anonim válasza:
Van akinek igen, nekem például sokszor délutánra nagyon leesik a vérnyomásom, ezért csak a reggeli gyógyszert veszem be. Mérni kell rendszeresen napi 3szor és írd fel az értékeket, ha neked is nagyon alacsony melegben, akkor beszélj a háziorvosoddal.
2/4 anonim válasza:
Általában igen, de nem önkényesen! Mérd meg naponta 3x-4x, és ha NAGYON alacsony, csak akkor csökkentsd, de beszéld meg az orvossal.
3/4 anonim válasza:
Talán konzultálj szakorvossal.
A vérnoymáscökkentő nem játék. A legtöbb haláleset a hajnali órákban következik be, pontosan amiatt, amit az első irt: az estit nem veszi be. De a tabletta csak 12 órát hat, ezért hajnalban az egekben lesz a vérnyomása, és álmában meghal.
Szóval a hülyeségek olvasgatása helyett inkább az orvosod kérdezd, ha nem tudod, hogyan kell szedned a gyógyszered.
4/4 anonim válasza:
Kedves 3as, orvossal megbeszélve nem veszem be és kérdezőnek is azt írtam, hogy beszélje meg az orvosával.
Soha nem megy fel reggel olyan magasra, hogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!