Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mennyi az esély...

Szerintetek mennyi az esély arra, hogy a laborban hibás egy érték? Konkrétan három hét alatt lement a TSH értéke 7,5-ről 1,5-re gyógyszer nélkül. Mi lehet erre a magyarázat?

Figyelt kérdés

2022. jan. 20. 15:13
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Szokatlan az biztos, de ha egy akut gyulladás rendeződik, akkor talán lehetséges. 2 lehetőség van, vagy elhiszed és az endokrinológusodat megkérdezed, vagy megismételteted.
2022. jan. 20. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy elcserélték. Nálam megtörtént, iszonyat derékfájdalommal, vérvizeléssel kerültem kórházba,rögtön vérvétel, tökéletes gyulladásértéket (CRP) írtak a leletre. Ez alapján kezeltek a kórházban.... 3 nap múlva, mikor még mindig magas lázam volt, ismét megnézték, több száz volt.
2022. jan. 20. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hét alatt 6,5-ről 0,8-ra ment le a TSH-m. Igaz emeltünk a gyógyszeremen kicsit, de nekem akkor is furcsa. Volt rá példa korábban is, hogy ingadozott, amikor még nem szedtem rá gyógyszert. Szóval nem biztos, hogy tévedett a labor.
2022. jan. 25. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!