Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valaki tud magyarázatot miért...

Valaki tud magyarázatot miért vannak olyan sok halott mint Áprilisban ennyien holtak meg? Lehet oltások annyira mégsem védenek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 13:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Én azt nem hiszem el oltalanok halnak meg többségben
2021. dec. 31. 13:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem sok oltott is van csak nem ismerik el!
2021. dec. 31. 13:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem kormány nem akarja beismerni!
2021. dec. 31. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
De unalmas vagy már, kérdező, a 600. ilyen kérdéssel! Ne provokálj! Speciel nincs is olyan sok halott, mint korábban. Most 150 van, és volt már 300 is. Azt hiszel, amit akarsz, de erről nem kell álkérdést feltenni.
2021. dec. 31. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki tudja, hogy sok oltott is van a koronások között, mivel a lakosság 60%-a oltott, a fennmaradó rész meg nagyrészt gyerekekből áll, akik kb amúgyis tünetmentesek. Téma lezárva.

Az oltás a betegség súlyosabb lefolyásától véd, azt is kb 90%-ban. Nem attól, hogy elkapd.

Ha csak egy kicsivel több eszed lenne, fűszálnak már elmehetnél.

2021. dec. 31. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Logikus hogy az injekciókúra okozza a jelenseget , de ezt fent eltussolják aki tudja azt lejáratják . A többség önkent rettegve es zsarolás miatt jár méreginjekciókért . Semmi ellen nem véd , arról szo nincs hogy a szervezet legyőzi hogyan erősitsük . De OV biztos üveggömben meglatta hogy senki sem menekülhet meg es meghal ha nem vakcinazik . Ellenzék szerint minden magyarnak jar egy adag spajszer. Jofejek csak nyiltan nem kötelező nekik a szerum mindenki masnak erőltetik .
2022. jan. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!