Vannak itt HIV+ sorstàrsak? 24L
Igen tudom ezt mind.
Meglepő a kedvességetek,köszönöm. Örülök hogy ilyen edukáltak vagytok ezzel kapcsolatban, gondolom ismeritek az Undetectable
equals Unstransmitable(U=U)vagyis hogy ha nem lehet megmérni a vírusszámot mivel a gyógyszer olyan szintre csökkenti azt, akkor nem lehet tovább adni védekezés nélküli szexel sem és igazából semmiféleképpen sem.
Igazából már régóta szerettem volna olyan helyzetben lévő nőkkel beszélni mint én, ezért írtam ki ide...
Kedves Kérdező, elképzelhetőnek tartom, hogy (ha itt nem sikerülne) tudsz találni ezzel foglalkozó tematikus fórumokat-csoportokat (például a legnagyobb közösségi oldalon) és ha esetleg saját néven nem szeretnél szerepelni, álprofilt is létrehozhatsz e célra.
Remélem, hogy manapság az emberek többsége már jól informált és elfogadó e betegséggel kapcsolatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!